Jodå, jag är visst orienterad i tid

I mitt yrke brukar man prata om att vara orienterad x 3, det vill säga i tid, rum och person. Att kontrollera just dessa parametrar kan säga en hel del om en persons neurologiska tillstånd.

Som ni vet brukar jag ofta dricka kaffe och äta en bakelse på måndagmorgnarna, i synnerhet om jag just påbörjar en ledighet. Men idag är det fredag och jag är alls inte ledig utan har ytterligare en natt kvar att arbeta. Men jag hade hela min väska full med tidningar med diverse artiklar jag ville hinna läsa och jag vet ju att åker jag hem lägger jag dessa i en hög och sedan blir det inte av varken att läsa eller att kasta bort. Jag har massor av sådana högar hemma och håller just på med en gigantisk städning, gränsande till sanering.

Det här var tidningar från den gångna veckan och alltså aktuella artiklar jag inte ville missa. Därför åkte jag till ett av de caféer jag brukar besöka och läste igenom samtliga artiklar och kastade sedan tidningarna innan jag åkte hem. Tyvärr var inte bakelsen riktigt lika god som den ser ut, den var lite väl syrlig och besk för min smak. Det var citrusfrukter som var sura och citrusskal som var beskt liggande under den goda gelén. Men den var ganska okej trots allt och det blev en trivsam stund som inledning till helgen.

Nej, det är inte måndag

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jodå, jag är visst orienterad i tid

  1. Snorkfröken skriver:

    Den ser väldigt fin ut i alla fall, bakelsen.
    Hoppas du har en fin helg. Själv ligger jag nerbäddad med en envis förkylning och därmed sprack helgens planer.
    Men vi ses snart hoppas jag så du får guida mig i bakelsedjungeln. 🙂

  2. Kraka skriver:

    Du måste verkligen krya på dig! Hoppas vi kan ses i december när jag kommer tillbaka. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *