…och om det inte blev som man tänkt så blir det nog bra ändå

Det var tänkt att jag skulle hem till min väninna med den vackra utsikten tisdagen före jul för att smaka på hennes julskinka och dricka rödvin. Men hon blev fast i London och blev tvungen att ändra planerna. Istället bestämde vi att jag skulle komma ikväll, måndagen efter jul. Men nu blev det inte så eftersom hon drabbats av magsjuka.

Jag var väldigt trött efter julhelgens jobbande och passade på att sova ut ordentligt. När jag vaknade hade jag fått både ett intalat meddelande och ett sms där min väninna berättade att hon låg nedbäddad med behov av nära till toa. Med andra ord så skulle det bli en oplanerad kväll, som förresten är den sista lediga kvällen det här året.

Eftersom jag planerat att träna innan jag åkte ut till Gröndal så stod ju ett besök på S.A.T.S först på programmet alldeles oavsett. Jag började med att ta en promenad till Kista Centrum eftersom min son lånat mitt SL-kort och jag alls inte hade lust varken att betala för att resa en station eller för att parkera i P-huset.

Innan jag gick till gymmet passade jag på att inhandla ett antal nyårskort att skicka till dem som skickat julkort till mig. Sedan bar det av till träningen. Klockan var nu ganska mycket och det var sent innan jag var klar med både träning och dusch. När jag kom till Riello, som blivit mitt senaste favvo-café, var klockan redan 20.43. Man skulle ju stänga kl 21.00 så det fick bli en snabbfika.

Eftersom jag dels bara hade en ledig kväll dels gillar film så bestämde jag mig för att kolla om någon av de filmer jag planerat att se möjligen skulle visas strax efter 21.00. Jodå, Svinalängorna skulle börja 21.20. Det är en verkligt mörk berättelse som tränger djupt in i själen. En mycket bra film som man inte ska missa att se.

Efter filmen traskade jag hemåt. Det var skönt med en promenad och det känns inte så kallt ute, det är visst bara minus 8 grader nu.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på …och om det inte blev som man tänkt så blir det nog bra ändå

 1. Snorkfröken skriver:

  Jag har läst boken och känner att jag både vill och inte vill se filmen :/
  Hoppas vi kan ses i mars(?) och se bröderna karamazov 🙂

 2. Kraka skriver:

  Det måste vi se till att det blir av. Jag hör av mig så vi kan beställa biljetter.

 3. Singelpappan skriver:

  Önskar dig ett Gott NYTT År !!!

 4. Kraka skriver:

  Tack! Önskar dig detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *