4. What you ate today – Vad jag åt idag

Eftersom jag inte kunde sova klev jag upp mitt i natten och drack kaffe och åt pepparkakor med ost på. Jag drack även lite Funlight som jag hade i en kanna.

När jag gick upp på riktigt och åt frukost blev det mer kaffe och Falu rågrut med senapssill. Drack ännu ett glas Funlight.

Eftersom jag skulle söva på ECT-motagningen åkte jag till sjukhuset. Började med att köpa mig en kaffe och en kanelbulle eftersom jag var på plats i så god tid, var ju tvungen att ta till ordentlig margial med tanke på vädret. Nere på ECT:n drack jag sedan ytterligare en kopp kaffe och en kaka, en dubbel flarnkaka med choklad, och senare mer kaffe och drack en smakis med svartvinbrssmak. Det var lite trögt, vi fick vänta en hel del mellan patienterna och då fördev jag tiden med att dricka kaffe och prata med arbetskamraterna. När vi var klara med dagens patienter drack vi kaffe tillsammans och åt smörgås, jag åt en med leverpastej och en med ost. Åt också en liten kantbit med leverpastej. Hade gurka på leverpastejmackorna.

Åkte in till Stockholms city för några ärenden, bland annat ett besök på den vaccinationscentral jag brukar anlita. Gjorde också lite windowshopping. Åt sedan lunch på en Thairestaurang där man hade buffé. Till maten drack jag en Singha.

Efter ytterligare windowshopping och lite titt inne i några afärer åkte jag hem och sov några timmar eftersom jag inte sovit inatt mer än ungefär 45 minuter. När jag vaknade drack jag kaffe, åt två Falu rågrut med ost och några pepparkakor. Har även ätit några mandariner under kvällen och ett antal koppar kafe.

Det finns inga typiska matdagar i mitt liv, allt beror på vad jag ska göra. Men den här dagen, fredagen den 7:e januari, är nog ganska typisk för en dag då jag söver ECT och sedan inte har några speciella planer för resten av dagen.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *