5. Your definition of love – Min definition av kärlek

Kärlek för mig innefattar två begrepp: Respekt och Tillit. Man respekterar varann och man kan lita på varann – alltid. Tyvärr har jag aldrig upplevt den sortens kärlek. Tror inte jag kommer att uppleva den heller.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på 5. Your definition of love – Min definition av kärlek

  1. Lobelia skriver:

    Vet du, det tror jag nog du har. Jag har sällan stött på en person som har en så god relation till sig själv som du. Respekt och tillit tycker jag verkar vara nyckelfaktorer där. Om fler vårdade relationen till sig själv som du gör istället för att söka självuppfyllelse genom andras bekräftelse tror jag relationerna runt om oss skulle se annorlunda ut.

  2. Kraka skriver:

    Tack vännen! Hoppas vi ses snart, kommer ner till dina trakter i mars. Kram!

  3. Lobelia skriver:

    Å roligt, snälla hör av dig då om du har en stund över!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *