Nu har jag tagit till flaskan

Hade ett ärende inne på Stiftskansliet idag på morgonen eftersom jag skulle justera ett protokoll. Det gjorde att klockan hann bli så pass mycket att affärerna hunnit öppna innan jag åkte hem. Jag tittade in på Kicks, som för övrigt ligger precis bredvid Sergelbageriet, och fick syn på en vacker flaska med utseendet som ett brev i glas. Även namnet var mycket tilltalande, Parlez-moi d’amour, och jag kunde naturligtvis inte låta bli att dofta på denna nya eau de toilette från John Galliano. Doften är både blommig och fruktig på samma gång och en absolut vårdoft att bli glad av.

John Galliano Parlez-moi d'amour

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nu har jag tagit till flaskan

  1. sladdertackan skriver:

    Mmmm. Jag får ta och sniffa lite. Jag har Pure Poison (Dior) – har liksom fastnat för den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *