Ett underskattat nöje

Efter tvådelad sömn, hade tvättstugan mitt i mitt sömnpass, var det dags att åka in till City för att gå på sammanträde i ett av utskotten i Stiftet där jag sitter. Jag kom i god tid och hann äta min smörgås och dricka mitt kaffe i lugn och ro innan vi började.

Vi hann med några bra och givande diskussioner under de två timmar vi höll på och det kändes som väl använd tid. Just det här utskottet känns väldigt bra eftersom vi använder mycket tid till att diskutera framtidsstrategier och dela tankar med varann.

Efter sammanträdet gick jag till Pytterian för att ta en öl och äta något lite lätt. Det fick bli en Plocktallrik med lite oliver, soltorkade tomater, lufttorkad skinka och ost. Riktigt gott!

Jag hade en riktigt bra och spännande bok med mig, men använde även en del tid till att titta på folk och lyssna på olika samtal. Blev kvar ganska länge och hann med lite efterrätt och kaffe också. Det är skönt att koppla av ensam och ha sina tankar som sällskap. Visserligen hade jag inbjudit en av mina vänner att hålla mig sällskap, men hon behövde sköta sin bokföring och hade inte tid att åka in till stan. Dessutom ska vi snart ses i Göteborg där hela Tjejgänget ska träffas. De andra åker ner redan imorgon men själv har jag flera dagar kvar med både arbete och förtroendeuppdrag innan jag kan ge mig av. Visst saknade jag henne, men det är verkligen ett underskattat nöje att gå ut ensam en kväll och äta middag och umgås med sig själv.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ett underskattat nöje

  1. Snorkfröken skriver:

    Absolut, jag som är en ensamvarg av stora mått älskar att sitta själv på ett cafe eller restaurang. Man är mitt i vimlet, bland människor men ändå ensam. En mycket skön känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *