Föräldrakväll – men inte för mig

Fredagkvall och jag kande for att gora nagat annat an att bara vara hemma. Ringde forst till min van med den vackra utsikten, men hon hade just hamtat sin mamma och skulle tillbringa kvallen med henne. Kontaktade darfor min van som flyttat hem fran Kanada, Men aven hon skulle tillbringa kvallen med sina foraldrar som hon var pa besok hos. Min egen son skulle bort pa en fest och om jag inte ville fortsatta leta sallskap fick jag hitta pa nagot pa egen hand.

Borjade med att ta en promenad genom stan fran Fridhemsplan, via St Eriksplan, Odenplan och Sveavagen fram till Hotorget. Gick in pa Filmstaden och kollade vilka filmer som fanns att se. Bestamde mig for True Grit. Filmen handlar om en 14-arig flicka  som hamnas sin mordade pappa. Hon rider genom vilda vastern tillsammans med en alkoholiserad sheriff och en lite halvgalen Texas Ranger. Det hander en hel del under resans gang och filmen ger upphov till bade skratt och spanning.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *