Svart och brun

Igar kvall hade jag battre tur med sallskap. Ja, vi hade ju redan bestamt det kvallen innan att vi skulle ses och prata lite over en ol. Vi bestamde mote vid Mariatorget eftersom det ligger bra till for min van och sjalv bryr jag mig mest om att det ligger nara en T-banestation eftersom jag ar van att inte ha speciellt nara till nagonting.

Eftersom vi inte skulle ata middag, men jag mojligen kunde tanka mig att ata nagot litet gick vi till Black and Brown Inn dar de har den allra godaste fiskgryta. Som vanligt en lordag var det fullt med folk, men allra, allra langst in fanns ett ledigt bord och det var alldeles lugnt och skont. Dar tillbringade vi sedan ett par timmar med prat om livet medan vi drack ett par ol. En mycket lyckad och trevlig kvall!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *