14. What you wore today – Vad jag hade på mig

Nu ar det lange sedan jag skrev nagot om den har listan. Men eftersom jag har ambitionen att orka igenom den sa tar vi val en siffra igen.

Fragan om hur jag ar kladd aterkommer flera ganger pa listan och nog blir det val lite tjatigt. Eftersom jag har speciella arbetsklader ar det inte sa ofta jag behover tanka pa hur jag klar mig. Jag har mest bekvama klader till vardags och om det ar nagot speciellt klar jag mig lite finare. Idag var en riktig vardagsdag, trots att det ar sondag.

Det ar fortfarande kallt ute och jag har langkalsonger under langbyxorna, idag hade jag mina bruna. Dubbla sockar och Ecco walkingsko. Svart T-shirt med texten Ord ar mer an tre bokstaver www.sockerdricka.nu. Sockerdricka ar en publiceringssajt. Eftersom jag ar frusen hade jag min svarta hoodjacka och min grona kappa.

Klader kan vara kul, men till vardags ar det viktigast att kladerna ar funktionella tycker jag. Att kladerna ar rena ar en sjalklarhet!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 14. What you wore today – Vad jag hade på mig

  1. mewminq skriver:

    själv kör jag på svarta tights och en lång svart hoodie från Warp utan zip som täcker rumpan. enkelt och bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *