Har skaffat mig ett par nya vandringsvänner

I tio langa ar har vi vandrat tillsammans. Det borjade med med en resa till Peru och Inkaleden efter att vi forst lart kanna varann under kortare vandringar pa Jarvafaltet. Sedan blev det manga vandringar under aren, allt fran svenska fjallen i Abisko, levadavandringar pa Madeira, Roslagsmarschen, Polcirkelmarschen, Upplandsleden och vandring i Atlasbergen i Marocko – bara for att namna nagra.

Men det senaste aret har ni inte riktigt klarat av vandringarna i vata marker. Ni har helt enkelt latit mig bli blot om fotterna och sa kan vi ju inte ha det. Darfor har jag skaffat nya vanner och redan imorgon ska vi ut och provga. Men kara, gamla vandringskangor, jag lovar att ni ska fa folja med pa manga vandringar an – men bara nar det ar garanterat torrt ute. Finns det risk for regn, vattenpolar och sankmark tar jag med mina nya!

 BILD KOMMER SENARE. UPPLADDNINGSPROBLEM PGA HARDDISK-HAVERI.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Har skaffat mig ett par nya vandringsvänner

  1. Alias skriver:

    Så du köpte nya kängor, ska bli spännande att se. Något bättre än mina vårskor som håller på att döda mina fötter, tår och sidan av underbenen totalt. Men tröstar mig med att det värsta nog går över om 1-2 veckor. Vill man va fin osv 🙂

  2. Kraka skriver:

    Hoppas du snart har gatt in dina varskor. Det ar aldrig kul att fa ont i fotterna av sina skor.

  3. Borthy skriver:

    Hoppas du blir lika nöjd med de nya 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *