R.I.P Steve Jobs

Världen har alltid förändrats. Alldeles särskilt fort förändrades världen under 1900-talet med en accelererande fart. Det absolut största som hänt under min livstid är internet. Vi kan mötas digitalt och ta del av händelser över hela världen i realtid. En av dem som på ett alldeles speciellt sätt bidragit till utvecklandet av redskap som gjort internet tillgängligt för varje människa var Steve Jobs. 

Steve Jobs blev bara 56 år, han dog i natt efter en sju år lång kamp mot cancer. Trots sin svåra sjukdom var han aktiv ända till slutet. Han avgick som VD för Apple i augusti med satt med i styrelsen fram till sin död.

År 2005, när Steve Jobs tillfrisknat och trodde att han skulle överleva, talade han till studenterna på Stanford. Han har mycket att lära oss och hans tal är väl värt att både minnas och lyssna till igen.

http://www.youtube.com/watch?v=Hd_ptbiPoXM&NR=1

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på R.I.P Steve Jobs

  1. Fia skriver:

    Ja, han lämnade verkligen ett spår efter sig här på jorden. Många andra lämnar ett betydligt mindre avtryck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *