Det är bara att bryta ihop och gå vidare

Jag minns inte längre vem som myntade uttrycket, men det låter ju som något Jonas Gardell kan ha sagt. Hur som helst så har det gått lång, lång tid sedan jag bloggade regelbundet och det beror på många saker. Men kanske allra, allra mest på att det varit en lång uppförsbacke. Jag är inte uppe än och har nog en bra bit till att gå, men jag ser i alla fall krönet. Eller för att uttrycka sig lite mer specifikt – jag har börjat vänja mig vid plan B om det skulle bli nödvändigt. Jag kan till och med se plan B som ett inte alltför dåligt alternativ även om det inte är som jag tänkt mig från början.

Ska försöka blogga lite oftare framöver – för även om det inte är några stora sensationer som händer i mitt liv så rör det sig ändå en del. See you!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Det är bara att bryta ihop och gå vidare

  1. Borthy skriver:

    Dax att du berättar tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *