En annan-dag

Idag är det annandag och sedan är julen slut. Var i kyrkan för första, och enda, gången den här julen. Har ju mest hållit mig hemma för att vila och för att jag känt att jag behövde tid för mig själv.

Hur som helst så var det en fin gudstjänst med mycket musik. Stefan Säfsten, som var musiker hos oss i Kista tidigare, var där med ett par tjejer som sjöng fantastiskt bra. Sedan var det gemensam jullunch med traditionell julmat. Hade från början inte tänkt stanna på den, men sedan tyckte jag att det nog trots allt var lite trevligt att sitta ner och prata en stund.

På vägen hem passerade jag Kista Centrum och kunde inte låta bli att förundras över dessa mängder av människor med shopping, shopping och åter shopping i blick.  Hur orkar folk handla så mycket? Och hur har de råd?

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *