Torgfört

Köpcentrum blir allt vanligare och varje ort med självaktning håller sig med en galleria. Naturligtvis besöker jag ofta det stora köpcentret som ligger nära där jag bor. Men jag har även ett par andra favoriter som finns i närregionen – Solna och Nacka Forum.
Det tråkiga med dessa gallerior är att de liknar varann allt för mycket och även om det finns fördelar med att allt ligger under tak så kan jag inte låta bli att sakna känslan som infinner sig när man går ut och in i affärer som ligger utmed en gata eller runt ett torg.
Idag föll det sig så att jag passerade några torg och kunde då känna den där speciella glädjen som hör ihop med juletid då snön ligger vit och det står en vackert upplyst gran på torget.

2012-12-07 16.23.30-1                              Julfint hemma på gården

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *