Hoppla, nu är det nästan tio grader kallt igen

Såg just att termometern står på 8,9 grader minus. Det har legat alldeles kring noll ett tag och jag var nästan lite rädd att resten av vintern skulle slaska bort. Så här års ska det knarra under fötterna ute och vara varmt, mysigt och välkomnande inne.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hoppla, nu är det nästan tio grader kallt igen

 1. Ingrid skriver:

  Jag är måttligt förtjust i snö och kyla, så för mig får det gärna vara någon plusgrad och barmark.

  Tulpaner däremot gillar jag!

 2. Kraka skriver:

  Jag tycker att det är vackert med det vita landskapet, men jag vill ju inte ha snöstorm. När snön väl kommit ska den ligga där tills det är dags för vår.
  Det jag avskyr mest är när det slaskar och ligger runt noll. Då är det både råkallt och halt på vägarna.
  Tulpaner är underbart! De på bilden är dessvärre inte mina, de var bordsdekoration på kaffebordet i lördags. Jag fick en halv schwarzwaldtårta med mig hem istället för del av blommorna. Men nu har jag köpt en bukett att ha på köksbordet här hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *