Magsjuka och avbetalning

Mellan de senaste jobbpassen har jag fuskat med sömnen och sovit för lite. Det kändes verkligen och jag var väldigt trött inatt. Jag har haft ett par lugna nätter, men med lugna nätter menar jag nätter då jobbet flyter och det är normalmycket att göra. Ibland är det ”hela havet stormar” och hur rörigt som helst. Dessutom hade jag gått på benen hela natten till i förgår även fast det var lugnt eftersom det fanns mycket att göra hela tiden.

Det var meningen att jag skulle använda min lediga kväll till att äta middag med en god vän som jag inte sett på länge. Tyvärr är hen sjuk och meddelade mig imorse att vi måste boka om vår träff. Undrar när det kan bli för när jag skulle föreslå en ny tid hittade jag bara två måndagskvällar som var obokade och då går hen på yoga och kan inte. Jag har lovat att återkomma med förslag…

Jag gick och  la mig utan att sätta klockan på ringning och den första timmen lyckades telefonen störa mig med både telefonsamtal och sms:er, sammanlagt sju stycken. Men sedan sov jag några timmar i lugn och ro.
När jag gick upp tänkte jag att jag skulle hinna så mycket och att jag skulle städa och göra annat sådant nyttigt pyssel. Men då kom fogden J B Lund och krävde att få en avbetalning på min (sömn-)skuld och jag tänkte att jag nog kunde lägga mig och vila en stund bara. Men jag somnade ordentligt igen och vaknade vid 22-tiden. Vårdarbete är slitigt!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Magsjuka och avbetalning

  1. Gunnar skriver:

    Ha,ha Fogden J Blund var bra! Sådana indrivare är alltid välkomna (nästan alltid i alla fall)

  2. Kraka skriver:

    Tyvärr brukar han dyka upp när det inte passar mig så bra… (men det bryr han sig aldrig om).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *