Önskad, men svårsmält, gengre – Bokbloggsjerka 1-4 mars

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Vilken genre önskar du att du kunde läsa men som du bara inte kan stå ut med? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Jag går rent allmänt inte omkring och önskar mig saker jag har svårt för. Men jag skulle önska att jag orkade läsa Paulo Coelho, hans böcker är fyllda av fina citat om livet och kärleken som jag gärna skulle vilja svänga mig med lite då och då.
Jag har gjort flera försök att komma igenom hans böcker, men han är ju so boring… Han är dock inte en genre.

Det här inlägget postades i Böcker, Bokbloggsjerka 2013. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *