Ibland är det ganska okej, men visst längar jag till måndag

Ännu en av dessa jobbhelger som just består av att jobba och sova. Men ibland är det ganska okej trots allt, vi har mycket att göra men inte för mycket och vi hinner prata med varann.
Igår innan jobbet monterade jag ihop en tårta. Inte för att jag fyller år, inte för att fira något speciellt utan bara för att det var en vanlig lördag.

 

Lingongrädde, skivade bananer, rostade mandelspån och ett par sockerkaksbottnar. Märkvärdigare än så behöver det inte vara…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ibland är det ganska okej, men visst längar jag till måndag

  1. Hejsan !

    Det lät jättegott.
    Lingon har jag aldrig haft i tårta, det ska jag pröva, kanske godare än jordgubbsmarmelad som jag använde sist o.chokladpudding blandat med vispgrädde.

    Lagom sött o.äckligt.

    Kram Mi

  2. Gunnar skriver:

    Jag har heller inte ätit tårta med lingon. Låter som en annorlunda smak. Jag gillar dessa bär till det mesta men just den varianten har jag inte testat.

    • Kraka skriver:

      Just den här varianten av tårta har jag gjort i hur många år som helst. Från början bakade jag även sockerkaksbottnarna, men numera köper jag färdiga och monterar bara ihop tårtan. Det är hur lätt som helst. Blandar vispad grädde med lingonsylt och lägger ihop med skivade bananer i båda lagren och överst grädde utan lingon och den flagade mandeln som jag rostat. Prova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *