Ibland har jag turen att bli bjuden

Vi håller på att testa nya ventilatorer på min arbetsplats. Det är spännande värre, för vår avdelning är den första som får prova tillsammans med två andra sjukhus någonstans ute i världen. Jag kan tyvärr inte visa bilder på de fina maskinerna, för det är fortfarande lite hemligt även om de nu är officiellt lanserade.

Igår hade jag turen att få följa med ut och äta middag på kvällen med Stefan från Dräger i Lübeck, Peter från svenska Dräger, Niklas från MTA och Peter som är avdelningens egen tekniskt ansvarige. Jag hade med andra ord fyra trevliga killar för mig själv eftersom ingen annan från avdelningen följde med.

Vi började med att ta en öl på Park hotell och gick sedan vidare till Södertäljes bästa italienska restaurang, LaCantina.
Vi fick ett runt bord en trappa upp och medan vi åt en fantasisk middag pratade vi medicinsk teknik. Resor, Lübecks fantastiska marsipan och annat mer privat hade vi redan pratat om medan vi drack öl på Park.Tiden gick fort och det var jättetrevlig kväll. Men som alla trevliga kvällar så tog den slut och jag hann ta tåget och var hemma alldeles före midnatt.

 

 

Scampi alla Griglia
Cognacsflamberade tigerräkor med vitlök och vitt vin serveras med frisk sallad och aioli

 

 

 

Filleti di Manzo con Cantarelli
Grillade oxfilémedaljonger serveras med kantarellsås,
grillade grönsaker och klyftpotatis

 

 

 

Tiramisù(klassisk italiensk dessert)  Saviordikex doppade i espresso smaksatt med amaretto och cognac Täckt med mascarponekräm smaksatt med vanilj

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *