Inget genidrag precis kanske, men…

Jag har egentligen lovat mig själv att inte boka in saker på dagtid mellan mina arbetsnätter. Det är alldeles för jobbigt och jag behöver verkligen hinna sova mellan fem och sex timmar.

Den senaste tiden har varit väldigt arbetsintensiv och jag hade lite dåligt samvete för att jag försummat Kattstallet och hade därför lovat att komma på eftermiddagen igår. Det var tungt att kliva upp ur sängen efter mindre än fyra timmars sömn, men har man lovat så har man.

Nu blev det en rätt bra eftermiddag trots allt. Jag hittade en kopp kaffe i köket och satte mig att kuvertera medlemsutskicken. Inte nog med att jag blir trött av för lite sömn, jag blir fullkomligt osocial också och det var skönt att sitta där en timme alldeles ensam.

Sedan fick jag mig den rosa avdelningen tilldelad och sopade golv, tömde lådor, fyllde på vattenskålar och var social med katterna. Det är betydligt lättare att vara social med katter eftersom de inte kräver någon avancerad konversation och inte ställer en massa frågor som jag måste svara på.

 

 

                Lite papperspyssel i lugn och ro

 

 

 

 

 

 

 

Hamlet

 

 

 

 

                                                  Lill-Stinsen

 

 

 

 

 

 

Disa & Lova

Det här inlägget postades i Katter, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Inget genidrag precis kanske, men…

  1. Hasse skriver:

    Hej!
    Snubblade på detta inlägget. Kan bara tipsa dig och föreningen om en tjänst för att slippa kuvertera själv. Vi använder http://www.noink.se som skriver ut, kuverterar och frankerar alla utskick och det kostar bara som ett vanligt porto. Ni skulle spara massor med tid och pengar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *