Sol i hjärta, sol i sinne

Sol ute, sol inne Sol i hjärta, sol i sinne. Så sa alltid min mamma och visst ligger det en hel del i att man blir glad av solen. Man blir glad till och med då man vet att man måste vistas inomhus och inte alls kommer att se mycket av solen.

Snart är våren här och sedan är det inte långt till sommaren. Längtar efter sol, vind och vatten på min sommarö. 🙂

 

*Lyssna på Ted Gärdestad när han sjunger Sol, vind och vatten

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sol i hjärta, sol i sinne

 1. Ingrid skriver:

  Nog stämmer det att man blir glad av solen och soliga dagar har vi haft ett tag nu. Det är bara värmen som saknas, men den kommer väl den också.
  Passar på att önska dig en Glad Påsk!
  Kram, Ingrid

 2. Gunnar skriver:

  Det är en fin låt tycker jag. Och även om kylan inte tycks släppa sitt grepp så blir det allt ljusare ute. Den raden som din mamma kom ihåg brukade stå i ”poesi”böckerna man hade som barn där man skrev i kamraternas böcker.

 3. Kraka skriver:

  Ja, det finns många små fina verser som vandrat genom poesiböcker hos unga flickor och pojkar i skolåldern. Hmm… undrar om jag har någon sådan bok kvar i någon låda i förrådet?

  Ted Gärdestad gjorde många fina låtar.

 4. Louise skriver:

  Tittar in som hastigast och tackar extra för din kommentar hos mig. Gillar dina korta och kärnfulla inlägg som vem som helst kan hinna läsa igenom. För mig kan det vara det som avgör om jag ska orka och hinna ibland.

  Eftersom jag inte varit här på väldigt länge (skäms över att jag glömt bort dig i djungeln här ute) så säger jag som du, att jag får läsa igenom lite bättre en annan gång.
  Blir väldigt smickrad av att se länken till min blogg, och inser samtidigt att jag förmodligen inte besökt dig för att jag glömt att lägga upp länken hit …
  Nu ska det bli ändring på det …

  Jag är ledig i morgon och tänker fira min första ledighetsafton med att skapa en sådan sida som du har, med länkarna för sig. En smart idé, för att få bort en del från framsidan. Tittar man runt så kan man få lite idéer att ta hjälp utav …
  Påskkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *