Utsvävningar av det mindre slaget

Äntligen blev klockan 07.15 och nattens pass var slut. Ja, för utom då att jag hade en del journalarbete kvar och blev tvungen att stanna tjugo minuter extra. Men till sist var allt inskrivet och jag kunde stämpla ut. Det hade varit en i särklass vidrigt jobbig natt. Det var vi alla överens om.

Efter ombyte och bilskrapande var det dags att åka hemåt. Det var färre bilar än en vanlig torsdag och man kunde ju gissa att många tagit extra påskledigt. Men jag var hungrig och trött och stannade ändå en stund på Statoil i Kungens Kurva för en minifrukost. Eftersom min ledighet, omfattande fyra hela nätter,  just börjat kostade jag på mig både en korv med texasröra och en kanelbulle till kaffet.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Utsvävningar av det mindre slaget

  1. Gunnar skriver:

    Då kan du unna dig en del det tycker jag också. Hoppas att du får lite återhämtning under helgen.
    Glad Påsk!

  2. Viktkamp skriver:

    Det behöver man på färden hem så man håller sig vaken. En kollega till mig körde av vägen för tre veckor sedan för att hon somnade bakom ratten efter nattarbete =( Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *