Jag som bara skulle ha en enkel fika

Efter mässan i Katarina kyrka kan man köpa brunch till självkostnadspris. Det är visst alltid så efter deras söndagsgudstjänster tror jag. Men dels hade jag ingen lust att prata med någon dels ville jag bara ha en liten enkel fika. Därför gick jag till ett närliggande ställe i korsningen Högbergsgatan och Götgatan.

 

 

Hmm… Inte precis bara en enkel fika

 

 

 

                                      Lite efterrätt också

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag som bara skulle ha en enkel fika

  1. Louise skriver:

    Det är viktigt att ”unna sig” ibland …. Så länge det bara blir ibland …;)

    Är du som jag lite av en ensamvarg emellanåt. Jag kan njuta väldigt mycket av mitt eget sällskap och mina egna ostörda tankar … Att sitta på ett fik eller en restaurang själv, titta på folklivet och äta, det har aldrig varit ett problem för mig, snarare tvärt om. Men jag vet att många har problem med det …

    • Kraka skriver:

      Jag lever ett så aktivt liv med massor av folk omkring mig så jag behöver massor av egentid där emellan. Yin och Yang…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *