Påsken – Bokbloggsjerka 29 mars-1 april

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Vad ska du göra i påsk? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Påsken är över och på det hela taget anser jag mig nöjd med det jag hann göra.
Hade planerat att på något sätt delta i alla påskens gudstjänster, göra ett volontärpass på Kattstallet, gå på bio med min son och i övrigt vila och bara vara. Precis så blev det.
Den som vill kan botanisera bland mina övriga blogginlägg under påsktiden så finns det en hel del att läsa om mina olika aktiviteter.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Påsken – Bokbloggsjerka 29 mars-1 april

 1. Gunnar skriver:

  Det verkar som du hann med en hel del under helgen. Hur var det att jobba på kattstallet? Jag antar att det är ett ställe som man kan lämna in vilsna eller övergivna katter på.

  • Kraka skriver:

   Ja, jag hann en hel del mycket beroende på att jag valde bort annat. Dessutom hade jag en lång ledighet, den första på mycket länge, med hela fyra lediga nätter, Jag umgicks inte med någon, förutom min son som bjöd mig på bio. Men inga släkt- eller vänträffar.
   Kattstallet är ett av Stockholms katthem, det finns flera, där övergivna katter tas om hand och sedan omplaceras. Jag försöker vara där i snitt en gång i veckan sedan början av det här året. Det är ett helt volontärt/ideellt arbete. På eftermiddagarna tömmer man sandlådorna, sopar lite i burarna, byter vatten och gosar med katterna. På förmiddagspasset är dte betydligt mer som ska göras med ordentlig sanering av alla burar med mera. Hygienen är på många sätt mer omfattande än på sjukhuset.
   Det kommer ett par blogginlägg till från min påsk, men jag har inte hunnit skriva klart dem ännu. Började jobba igår natt och idag har jag sovit och ska snart iväg igen. Men riktigt snart ska jag ha lite semester…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *