Geografiskt förvirrat men god mat

Eftersom jag redan befann mig på Östermalm letade jag rätt på den kinarestaurang jag varit på förut för att äta lite efter konserten. Jag har visserligen mat i frysen, men det är sådan där mat jag brukar med till jobbet att värma i micron och jag ville ha något lite festligare nu när det var både lördag och semester.

Restaurangen heter Aberdeen och så vitt jag vet ligger den staden inte i Kina utan i Skottland. Är, om jag minns rätt, en av de större städerna i landet. Jag var väldigt förtjust i en sång om Jolly Bob från Aberdeen som vi hade på stenkaka, 78-varvs grammofonskiva, när jag var barn.

 

 

 

 

TsingTao, kinesisk öl

 

 

 

Jag älskar räkchips. Dessutom tror jag att det var precis så mannan som kom från himlen till folket i öknen smakade

 

 

 

Lyckomenyn Tre små rätter

 

 

 

Friterad banan med glass och en kopp kaffe

 

 

 

Självklart ingick en Lyckokaka i menyn

 

 

*Om någon är nyfiken hur den där låten om Jolly Bob låter så kan ni lyssna på Spotify Jolly Bob från Aberdeen

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Geografiskt förvirrat men god mat

  1. Ingrid skriver:

    Det låter som om du haft en riktigt trevlig kväll med en perfekt avslutning. ”Tre små rätter” är aldrig fel. Vi har en Kinarestaurang i Visby och den gillar jag skarpt. När jag jobbade gick vi ofta dit och åt lunch. Räkchips har jag dock aldrig smakat.

    Ha en fin fortsättning på helgen!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *