Ett enda felaktigt ord och hela livet går i krasch

Lucas lever ett relativt lugnt liv men med en del vardagsbekymmer. Han är skild och längtar efter sin son, jobbar på en förskola och tillbringar fritiden med sina kompisar.
Han kommer bra överens med bästa kompisens dotter men ett missförstånd gör att flickan blir ledsen och arg på honom och för att hantera sin ilska hittar hon på några saker och sedan är allt igång.
Lucas liv förändras och det hinner hända en hel del under filmens gång. Ska livet bli som vanligt igen eller går det inte att reparera det som en gång gått fel?

Det här är en mörk och otäck film, otäck på det psykologiska planet. Filmen väcker tankar och känslor som stannar kvar länge inom en. Livet är skört, relationer är sköra och allt kan förändras på ett ögonblick.

Jakten, är en mycket sevärd film! Jag hade inga förväntningar när jag gick för att se den, visste inte alls vad den handlade om. Att jag alls valde att se den berodde enbart på att Mads Mikkelsen har huvudrollen och att danskarna är väldigt bra på att göra spännande film. Jag blev positivt överraskad och eftermiddagens biobesök var väl spenderad tid.

Det här inlägget postades i Film. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ett enda felaktigt ord och hela livet går i krasch

  1. Pingback: Tog en fika med Sture | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *