Tog en fika med Sture

Ja, egentligen vet jag ju inte om han heter Sture men jag kallar honom så. Jag träffade på honom när jag var och drack morgonkaffe inne på Sturekatten.
Jag var tidigt inne i stan för att lämna in en blankett som kommit bort på posten och som var nödvändigt att den fanns på plats idag på förmiddagen. När jag lämnat den promenerade jag genom stan, trots att det regnade och inte direkt var promenadväder. Men vi har börjat en stegtävling på jobbet, en lagtävling, och jag vill gärna dra mitt strå till stacken då det är lagets samlade steg som räknas.

Det är verkligen riktigt länge sedan jag var på Sturekatten, min nuvarande arbetssituation har gjort att jag inte hunnit åka in till city speciellt ofta och då i synnerhet inte för att bara vara och ströva runt fritt utan något speciellt ärende. Fast idag hade jag ju ett ärende förstås.

Jag passade på att titta på jackor också, behöver en ny och vill ha en med många fickor. Min gamla är sliten och duger inte i stan om jag vill se någorlunda proper ut. Men vi får se, jag kanske har hittat en jag vill ha men ska fundera.

Eftersom jag har semester ett par dagar till gick jag på bio på eftermiddagen. Sedan var det dags att åka hemåt innan jag skulle på ett sammanträde i Spånga. Tiden går fort när man har roligt…

 

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *