Firar helgen i förskott

Ska börja ett 50-timmars arbetsschok ikväll igen. Ja, minst 50 timmar, troligen blir det väl som vanligt lite mer eftersom det sällan fungerar att stämpla ut när arbetstiden enligt schemat är slut.
En lång arbetsperiod betyder att jag inte hinner något annat än att arbeta och sova och därför passade jag på att först promenera från kattstallet till Arbrahamsberg, det är två T-banestationer mot stan. Sedan åkte jag in till Hötorget och gick på Pytterian och drack lite vin, åt en sallad och därefter kaffe och en dessert.

 

 

Kaffe och Creme brulee

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Firar helgen i förskott

 1. Gunnar skriver:

  Oj det låter jobbigt. Bra att du tog ut lite firande i förskott då.

 2. Louise skriver:

  Är det i Stockholm du bor (tolkar det så)? Hur många ”kattstall” finns det där i så fall? Jag har en väninna i Stockholm som är väldigt engagerad i ”Stockholms katthem”. Hon jobbade där ett tag, men fortsätter att vurma för alla stackars katter på sin FB-sida …
  Du kanske känner henne?

  • Kraka skriver:

   Stockholms katthem är ett av dessa katthem, vet inte hur många det finns. Kattstallet är ett annat. Det finns så många hemlösa, övergivna katter att det skulle behövas oändligt många fler som engagerade sig. Kanske känner jag henne, kanske inte. Hör gärna av dig i mail om du vill, du har väl min mailadress, liksom jag har din, i någon kommentar jag skrivit. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *