Storytel – Fjärilseffekten

Storytel är en betaltjänst på internet och i mobilen där man kan lyssna på böcker som man antingen laddar ner eller streamar.
När jag köpte ny mobil passade jag på att också teckna ett abonnemang på Storytel och har just lyssnat klart på min första bok, Fjärilseffekten av Karin Alvtegen.

Boken börjar med att det hänt en trafiolycka och sedan förflyttas vi bakåt i tiden och berättelsen tar sin början och leder fram till det som hänt och varför.
Vi får följaBodel som drabbats av en obotlig sjukdom, hennes dotter Viktoria och Andreas som varit med om en traumatisk händelse som förändrat hans liv.
Boken tar oss med i huvudpersonernas värld och tankar om livet. Varför blev det som det blev? Vad är meningen med livet och vad är vår uppgift? Vad har vi för skyldigheter mot oss själva och andra och vad är vårt ansvar? Hur hänger våra liv ihop och hur påverkar vi det som händer och hur påverkas vi?

Det är en spännande bok och när man väl kommit in i handlingen är det svårt att släppa den. man bara måste få veta hur det går och hur dessa personers liv hänger ihop.

Om du inte tycker om att lyssna på böcker finns den som pappersbok och vill du hellre köpa din ljudbok går det också bra. När jag köper böcker gör jag det oftast på Bokus.

Bokomslag Fjärilseffekten (inbunden)

Det här inlägget postades i Böcker, Tell me a story. Bokmärk permalänken.

3 svar på Storytel – Fjärilseffekten

 1. Gunnar skriver:

  Jag har inte läst den men har sett andra som skrivit om den. Låter intressant.

 2. Maria skriver:

  Hej,
  kul att du har hittat Storytel! Vi önskar fortsat mycket boklyssnar-nöje!
  /Maria på Storytel

  • Kraka skriver:

   Tack Maria!
   Jag är redan mitt uppe i Bubble, vansinnigt spännande. Har läst den första delen och lyssnat på del två tidigare. Har en hel lista med planerade lyssningar.
   / Moah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *