Fredag gör jag vad jag vill…

En gammal barnvisa, Gesällvisan, handlar om en vecka helt fylld av lättja, ”Måndag gör jag ingenting, tisdag ser jag mig omkring, onsdag går jag ut och vankar, torsdag sitter jag i tankar, fredag gör jag vad jag vill, lördag stundar helgen till…”

Nej, så ser sällan mina veckor ut. Inte ens på semestern brukar jag unna mig att inte göra något alls. Men idag ska jag sova några timmar och sedan blir det ett besök på teatern ikväll, på Dramatens scen Elverket.
Det är bara tre arbetspass kvar innan sommaren och jag längtar, längtar efter havet och vindarna. Men jag längtar också efter mina arbetskamrater på västkusten, mina vänner på Sommarhotellet och dem jag lärt känna på ön där jag bor.
Men det är inte helt okomplicerat att ge sig av, jag saknar sommarstockholm och platsen där jag bor.

 

Hemma har man ställt fram de stora krukorna som man fyllt med blå penséer.

 

 

Lika blå som dina ögon…

 

 

 

*Länkarna går till Spotify där man kan lyssna på Gesällvisan och Lika blå som dina ögon

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredag gör jag vad jag vill…

  1. Rosamund Wilkinson Jansson skriver:

    Jag har sällat mig till Dito för att läsa och ladda ner böcker!!!! Vet egentligen inte skillnaden mellan dessa appar…..

  2. Kraka skriver:

    Jag kan säkert förklara skillnaden mellan apparna och du ställer frågan mer tydligt. Jag förstår nåmligen iute vad du undrar över..
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *