Storytel – Stum sitter guden

Storytel är en betaltjänst på internet och i mobilen där man kan lyssna på böcker som man antingen laddar ner eller streamar.
Nu  har jag lyssnat klart ännu en bok Stum sitter guden av Anna Jansson.

En man hittas upphängd i skogen med en snara om halsen och genomborrad med ett spjut. I träden runt mannen finns olika djur upphängda.
Maria Wern och hennes kollegor står inför ett fall som verkar svårlöst. Man hittar ett liknade fall i Uppsala som skett nio år tidigare och man reser dit för att få svar på frågan om det finns ett samband.
I denna Anna Janssons första bok om Maria Wern får vi också börja lära känna henne och hennes familj. Det är inte alltid så lätt att kombinera ett arbete som polis med ett vanligt vardagsliv. Hur löser Maria det som vi med ett  modernt ord brukar kalla livspussel?

Om du inte tycker om att lyssna på böcker finns den som pappersbok och vill du hellre köpa din ljudbok går det också bra. När jag köper böcker gör jag det oftast på Bokus.

Bokomslag Stum sitter guden (pocket)

Det här inlägget postades i Böcker, Tell me a story. Bokmärk permalänken.

3 svar på Storytel – Stum sitter guden

 1. Janne skriver:

  God Morgon ! Vi har ett litet bibliotek där man kan låna och lyssna på talböcker och naturligtvis vanliga böcker. Tyvärr så är det bara öppet en dag i veckan. Biblioteket inryms i samma byggnad som skolan här i Björkvik. Ha det bra !

 2. Ingrid skriver:

  Jag hade Storytel på prov ett tag och visst är det väldigt bra. Men jag sa ändå upp det när provtiden gått ut. Jag gillar pappersböcker!
  Anna Jansson har jag läst det mesta av. Hon är ju här från Gotland och hennes föräldrar bor här i Klintehamn.

  Jag har inte kommit till skott med din utmaning ännu. Nog för att jag har fem tjocka böcker i bokhyllan, men vilka tjocka böcker jag ännu ska läsa ställer till det. 😉

  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag har en 6-månaders period som ingick i mitt nya telefonabonnemang. Sen får jag väl se, men jag tycker att det är rätt skönt att kunna lyssna på böcker när jag är ute och går eller när jag åker bil eller T-bana någonstans. Men visst, jag gillar också pappersböcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *