Babyträsket

Det är svårt att motstå dem och lätt att sugas ner i babyträsket när de är så där söta och små. Skulle allt bra gärna vilja ha en av dem, den där lite rödlätta skulle passa mig perfekt. Men mamma Ester håller sitt vakande öga över dem även om hon visar mig stort förtroende och låter mig komma in och rumstera med både mat och vatten.

Det här inlägget postades i Katter, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Babyträsket

  1. Gunnar skriver:

    Katter är trevliga djur. Åtminstone mot människor. Även om jag vet att det är katters natur att jaga så är jag lite syrak på grannkatten som dödat två Rödhakar i år redan.

    • Kraka skriver:

      Ja, det är tråkigt när katterna dödar småfåglarna. Tyvärr gör de ingen skillnad på råttor och fåglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *