Jag inte bara äter ensam, jag skriver mail till mig själv också

Nyss hemkommen från mitt nattjobb sitter jag ensam vid datorn och äter frukost. Vi hade skrattat gott åt påståendet i gårdagens tidning att den som äter ensam är ett hot mot demokratin medan vi drack kaffe under en kortare paus innan morgonarbetet skulle ta fart.
När jag var tillbaka vid jobbdatorn kunde jag torrt konstatera att jag inte bara äter ensam ofta, jag mailar mig själv minst lika ofta. Om man tittar på min mailtrafik så är mail till mig själv den absolut vanligaste adressaten. Analysera det ni!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag inte bara äter ensam, jag skriver mail till mig själv också

  1. Louise skriver:

    Hm … den analysen får vänta tills jag är lite piggare …
    Vill bara heja lite, med halvdöda ögon bligandes på datorskärmen. De känns i alla fall livlösa …
    Nu väntar sängen … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *