Nu är det hjul igen

För ett tag sedan började min bil bete sig underligt, skakade i ratten och kändes konstig att köra. Jag kollade luften i däcken, ett inte helt lätt jobb med så små hjul där det är svårt att komma åt. Jodå, det var ojämnt med luften och jag fyllde på dem till rätt tryck.
Det blev tillfälligt bättre, men inte helt bra och sedan tilltog skakandet igen.
Jag försökte nu fylla på däcken igen, men det visade sig att däcken var dåliga och att det var därför som bilen skakade, inte för att det fattades luft.
Efter ett par dagar hos däckdoktorn har nu min röda vän fått nya skor på framtassarna och är åter lugn och fin när den rullar fram.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *