Nej, det är lördag

Visst har du väl hört Lasse Dahlqvists De ä dans på Brännö brygga? I versen sjunger man på ett ställe ”Ä´det kappsegling? Ne de´ä lörda”

På Marstrand vimlar det av segel mest hela tiden på sommaren. Till och med en dag som idag då regnet vräker ner är ön full av folk, både med och utan båt.
Själv jobbar jag hela helgen och det är nog tur det för jag börjar bli less på att det mestadels regnar och är kallt.

Jag behövde uppsöka Clas Ohlson och åkte därför iväg till Bäckebol. På vägen dit tog jag en sväng förbi Rannebergen och sedan råkade jag köra av fel och fick en rejäl åktur. Men det gjorde inget för det är roligt att se sig omkring lite.

Till sist kom jag i alla fall rätt och när jag kom in i köpcentrumet började jag med att unna mig, det är ju lördag. Passade på att ta en kopp kaffe och en rejäl köttbullsmacka.
När jag nu ändå var på plats passade jag på att shoppa lite annat också som jag planerat köpa så snart tillfälle gavs. Jag behövde en liten spegel och min hudcreme är nästan slut. Kanske borde jag handlat lite matvaror också, men det finns gränser för vad jag orkar efter en jobbnatt.

 

Coop Forums servering i Bäckebol vet hur en riktig köttbullsmacka ska se ut


Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *