Det blev en dag i solen

Äntligen är jag ledig en längre tid, en hel vecka. Det är tid jag arbetat in och som därför ligger i schemat. Det var just den möjligheten jag saknade under tiden mellan förra och den här sommaren. Jag, liksom de flesta, behöver möjlighet att återhämta mig för att orka.
När jag gick igenom schemat och mina arbetstider visade det sig att om jag räknade bort de perioder jag tagit ut min lagstadgade semester hade jag bara haft 1,68 helt lediga dagar per vecka i snitt.

Igår hade jag vissa planer, men jag ändrade mig och valde en dag hemma på ön. Jag satt i solen och lyssnade på en bok med avbrott för att prata med grannar emellanåt.
Framåt kvällen åkte jag över till Koön för att betala ny parkeringsavgift och gick då också till Hamnkrogen och åt en pizza. Medan jag satt där kom en förfärlig dimma över Marstrandsön och man såg varken husen på kajen eller Carlstens fästning.

 

 

                             Min färgglada solstol

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Det blev en dag i solen

  1. Frudin skriver:

    Det kanske inte ska komma från mig…men jag tycker du måste vila!
    Bra att du kör en vecka solstol och egenvård nu! Kram, och njut av DIN vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *