Även mörkret har sin gräns

Det var mycket som skulle fixas innan jag reste ner till Marstrand och visst, jag har varit hemma igen efter det, men en del saker blir helt enkelt skjutna på framtiden.

En av de saker som jag inte prioriterat är att byta lampor. Den ena lampan efter den andra har brunnit ut och till sist var det många som inte lyste. Men det fungerade ändå, livet.
Men när jag kom hem och upptäckte att nu även lampan ovanför mitt skrivbord givit upp fick det vara nog. Jag bestämde mig för att göra en ordentlig uppgradering av ljusnivån i mitt hem.

Lampan i ugnen minns jag inte när den slutade fungera, man kan ju faktiskt laga mat ändå. Men när jag nu ändå var igång fick det bli nya lampor i köket, i köksfläkten, i ugnen och, som sagt, ovanför skrivbordet. Det blev en nätt liten samling lampavfall att åka iväg med, för självklart kastar jag aldrig, aldrig lampor i soporna.

 

Olika modeller av lampor som finns i mitt hem och som nu bytts ut mot nya, fungerande dito

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Även mörkret har sin gräns

  1. Frudin skriver:

    Jag gjorde en liknande manöver igår faktiskt. Sprang till IKEA, köpte de nu för tiden väldigt dyra glödlamporna och sprang sedan långa vägen hem. Förenade nytta med nytta!

    • Kraka skriver:

      Lampor har blivit så dyra att man inte längre har råd att hålla sig med ett lager av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *