Det är så härligt att gå i solen

Vi har verkligen en härlig sensommar just nu. Solen lyser och det är osannolikt varmt. Jag passade på att ta en promenad.
Började med att gå ner till Angereds centrum och ta en kaffe och en köttbullsmacka. Sedan åkte jag spårvagnen in till Gamlestadstorget och promenerade därifrån in till Brunnsparken där jag avslutade med en mjukglass i solen.
Sedan var det dags att åka hem igen med spårvagn och buss för att hinna vila lite före jobbet.

 

Köttbullsmackor har alltid varit en favorit. Men egentligen är det nog  mest rödbetssalladen jag är ute efter.

 

 

Torghandel på Angereds torg. Massor av läckra frukter och grönsaker.

 

 

Den här byggnaden väcker min nyfikenhet varje gång jag passerar Gamlestadstorgets hållplats.

 

 

Utsikt från en bro på vägen från Gamlestadstorget på vägen in till centrala staden

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Det är så härligt att gå i solen

 1. johnny forsberg skriver:

  Götet e la underbart. Vart mökke på götaplatsen å . moster jobba på Sahlgrenska, så att besöka götet o Liseberg som liten grabb va underbart. Numera e de väl Avenuen som gäller, eller i vilket fall e göteborgarna goa.
  Bara å sitta vid Avenyn me en glass i sin hand…mmm. Arbete befordrar hälsa och man undviker en massa ”Syndigt” sa de äldre. Jag iaf kom inte till jobbet för mitt utseendes skull( då fick jag inget jobb…)
  Bästaste Kraka.. Ta tag i den ”tappade sugen” o tänk på hur många glass eller glas rödvin man får efter en timmes jobb!
  God bless ya! voff.. Keep up your good Work! Hugs
  Hobbsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *