Shopping x 2

Det är verkligen otroligt så många saker det lätt blir när man shoppar. Ändå sköt jag en del inköp på framtiden, eller i alla fall till nästa lön.

 

 

Inredning

 

 

                                             Livsmedel

Det här inlägget postades i Livet, Nioochenhalv kvadratmeter uppe på berget. Bokmärk permalänken.

2 svar på Shopping x 2

 1. Ingrid skriver:

  Livsmedelsshopping står på programmet idag.
  Trevlig torsdag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det är ett ständigt shoppande. Livsmedelsshopping är extra trevlig inför helgerna då det brukar vara lite provsmakning i affärerna. Både torsdag och fredag är sådanan dagar då man kan hitta en och annan godbit.
   Jag ska ge mig iväg till IKEA igen senare idag och köpa ett par förvaringsboxar. Håller på att organisera lite i mitt rum och har tänkt sätta ett par i den vägfasta bokyllan, men jag var tvunen att mäta lie så det verkligan var tillräckligt med utrymme.

   Ha en trevlig tojrsdag du också Ingrid! Själv har jag tusen och en planer eftersom jag ska ha en ledig natt och inte börjar jobba förrän 22 imorgon kväl.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *