Tre komma en kilometer

Stegräknare är bra till mycket, inte bara för att räkna stegen på motionsrundan utan också för att få inblick i hur mycket, eller lite, man rör sig i vardagen.
Jag har ett arbete som är ganska rörligt, men framför allt är det tungt, både psykiskt och fysiskt. Egentligen brukar jag inte säga att mitt arbete är så speciellt rörligt när frågan kommer och man ska välja mellan stillasittande,  något rörligt och rörligt. Jag brukar välja mittenalternativet eftersom jag föreställer mig att ett rörligt arbete innebär så mycket mer.
Det finns nätter då jag går mellan 5 och 6 kolmeter, ja ibland till och med mer. Men det flesta nätter brukar ligga mellan 2,5 och 3,5 kilometer. Natten som var gick jag 3,1 kilometer och då var det en natt som jag skulle kalla lugn med inte så mycket spring. Men egentligen är det ju rätt fantastiskt att man kan gå så långa sträckor inomhus, inne på en sjukhusavdelning.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *