Middag med doktor Johansson

Vi brukar ses ungefär en gång i månaden med uppehåll när någon av oss är bortrest eller inte har tid. Men nu var det länge sedan vi sågs, tror inte vi setts sedan före sommaren. Det kan till och med varit så länge sedan som början av maj. Men nu blev det i alla fall av.

Den ambition vi hade en gång när vi började med våra middagsträffar för så där drygt femton år sedan, att alltid välja en restaurang där vi aldrig varit, har vi för länge sedan givit upp. Istället sågs vi, precis som de senaste gångerna, på Vapiano vid Stureplan.

Vi hade mycket att prata om, resor, arbete, planer och barn och barnbarn. Tiden flög iväg medan vi åt vår middag.

 

RAVIOLI CON CARNE ravioli med bolognesefyllning, grädde, tomatsås
körsbärstomater, morötter, salladslök

 

 

                      Kaffe och chokladtryffel

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Middag med doktor Johansson

 1. Frudin skriver:

  Åh vad gott och trevligt!

 2. Annika skriver:

  Hej. Låter som en jätte trevlig tradition ni har. Den där choklad tryffel såg ju inte tokig ut, smakade säkert oxå väldigt bra. Ha nu en skön helg. Hej svejs.

 3. Gunnar skriver:

  Mysigt att kunna träffas så. Det finns en del vänner som man ser sällan men där det känns som igår när man möts. Man kan i stort sett ta upp tråden därman slutade senast

  • Kraka skriver:

   Ja, det här med vänskap är speciellt. Man säger att kärlek aldrig rostar, men hur ofta kan man ta vid där man slutade med en gammal föredetta? Med vänner är det en helt annan sak…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *