Trötta torsdag

Det blev en trött torsdag, eller trött kanske inte är rätt ord egentligen. Det blev en slappardag som förberedelse inför fyra kommande jobbnätter.

Dagen började med frukost och sedan blev jag kvar på rummet och sorterade en del papper, kvitton och annat plock. Jag surfade runt på nätet och läste både nyhetssajter och privata mail och meddelanden. Hann med både Lyxfällan och Bron som jag inte haft tid att titta på under veckan. Lagade lunch och åt den, fortfarande i morgonrocken.

På eftermiddagen tog jag ett skumbad, det gäller att passa på när jag är ensam hemma. Tvättade håret och fixade till naglarna lite. Alla dessa små detaljer som sammantaget tar enormt mycket tid.

Efter mycket om och men kom jag i alla fall iväg på en promenad på några kilometer. Bättre en kort promenad än ingen alls. Ångrade att jag inte gett mig ut lite tidigare eftersom det redan höll på att skymma.

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Livet, Nioochenhalv kvadratmeter uppe på berget. Bokmärk permalänken.

4 svar på Trötta torsdag

 1. Gunnar skriver:

  Låter skönt med promenaden. Tror precis som du att även en kort tur är skönt. Jag ska ut på en skogspromenad på f.m om allt går som planerat.
  Det låter tungt med dina jobbnätter!

  • Kraka skriver:

   Det är lite både ock det där med att jobba många nätter i följd. Jag föredrar att komprimera arbetstiden och ha längre ledigheter än att plottra tiden så jag aldrig hinner vila.
   Nu är det snart semester och innan den ska jag ha lite vanlig ledighet så totalt blir det tre veckor.

 2. johnny forsberg skriver:

  Skönt me ”slappardag” me tid för ”att bara vara”. Må väl, vännen: God bless!

  • Kraka skriver:

   Ja, visst behöver vi alla tid för reflexion och att ”bara vara”.
   Må väl du också! Vi kan väl ta en kaffe eller nåt efter min semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *