Oslagbara onsdag

Det blev en dag som hann innehålla en hel del olika saker. Egentligen hade jag planerat några fler saker, men jag kände mig lite dålig och orkade inte fullt ut.

Efter frukost gick jag ner till Angered och tog spårvagnen till Frölunda för att uträtta ett ärende. Jag valde bort att gå runt i alla butikerna eftersom jag kände mig yr och lätt illamående.
Illamåendet gick över när jag ätit lite lunch och jag mådde bättre. Men jag nöjde mig med att titta in en stund på Akademibokhandeln och i en affär med sybehör innan jag tog vagnen tillbaka in mot city.
Hade tänkt att gå på SATS i Frölunda, men kände att jag inte orkade leta reda på den. Eller egentligen var det nog mest det där att inte veta var alla saker är. Det tar betydligt mer energi än man kan tro att konfronteras med nya miljöer. Det är lättare att redan från början veta var duschen  ligger, var man låser in värdesaker och var alla träningsredskapen står.

Jag klev av vid Grönsakstorget och gick förbi några spännande affärer jag ska titta närmare på senare. De ligger nära SATS på Kungsgatan och det är dit jag brukar gå.

Efter träningen gick jag snett över gatan till Sciencefictionbokhandeln och köpte en LOLcat-kalender för 2014 som jag ska sätta upp på väggen. Jag älskar dessa bilder, I can haz cheesburger?
Jag gick sedan för att ta en kopp kaffe och efter att ratat ett antal ställen för att det antingen var för dyrt eller för mycket folk hamnade jag på MacDonalds.

Jag gjorde en sista check för att kolla upp tiden för filmen, Captain Phillips, som jag planerat att se. Sedan promenerade jag till Bergakungen.

Efter filmen åt jag en bagel, Black Sheep, med getost och honung och drack ett glas rött. Sedan tog jag spårvagn 8 som går  förbi biografen och sedan tar mig ända hem till Angered och bussen till Rannebergen.
Hade jag haft ett eget hem hade jag troligen valt att åka hem och äta, men jag utgick från att min hyresvärd skulle vara hemma ch då är det knepigt att laga mat sent på kvällen. Mitt antagande visade sig vara riktigt, han var hemma och låg och sov. För att komma till kokvrån måste jag gå genom rummet där han sover. Inte alltid så optimalt…

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *