Halloween – Bokbloggsjerka 25-28 oktober

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Ska du läsa någonting som lämpar sig väl för Halloween och i så fall vad? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Innan jag såg frågan här hade jag inte en tanke på att läsa något speciellt. Men frågan fick mig att söka på Storytel, dä jag lyssnar på böcker, och jag bestämde mig för att lyssna på The halloween Tree av Ray Bradbury.
Eftersom jag har en annan bok på gång, ska jag först avsluta den. Men sedan står den på tur att lyssna på. Det blir för övrigt min första talbok på engelska.

Det här inlägget postades i Bokbloggsjerka 2013. Bokmärk permalänken.

2 svar på Halloween – Bokbloggsjerka 25-28 oktober

  1. Inga M skriver:

    Ray Bradbury skrev en bok om övervakningssystem som jag glömt titeln på. Jo vänta, var det inte Fahrenheit någonting. Den läste vi alla på 70-talet. Han måste vara jättegammal eller rent av död numera.

    • Kraka skriver:

      Farenheit 451, mycket känd bok som jag tyvärr inte läst. Han dog förra året, 91 år gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *