Faxfix och rundresor

Fredagen blev avslutningen, förhoppningsvis, på tre dagars fixande med min sönderslagna resväska.
Det har blivit ett antal resor in till stan för att få den bedömd och värderad och nu var det alltså dags att faxa iväg alla dokumenten till Lufthansa. Hela nio sidor papper blev det som skulle iväg till Tyskland. För på deras Sverigekontor var man allt annat än hjälpsamma, ja jag skulle nog vilja kalla det för att man var rätt oförskämd.

Hur som helst plockade jag ihop det jag skulle ha med mig och gick ner till Angered för att ta spårvagnen in till stan och sedan bussen. Jag hade också med mig bagen med träningskläder för att efteråt gå till SATS.
Men när jag var nästan nere vid spårvagnen kom jag på att jag hade mitt passerkort i den andra väskan och det var bara att vända om och traska uppför backen igen. För naturligtvis gick ingen buss just då. Bussen kom sedan och jag kunde åka en hållplats.

När jag sedan hade alla saker med mig och kom ut gick bussen precis och jag fick gå ner till Angereds centrum igen. Sedan flöt resan till Kungälv bra.

Jag fick hjälp av en av mina chefer att faxa alla papper och det var tur för när vi var nästan klara hakade det upp sig och processen avbröts. Det var bara att börja om igen. Den här gången gick det bra och faxmaskinen indikerade ”Sändning OK”.

Sedan var det dags för återresa hem till Rannebergen. Jag var både trött och hungrig och funderade på en rad lösningar på just det problemet, hungerna alltså. Men slutligen blev det bara Subway på Centralstationen eftersom det var överfullt med folk överallt.
Tröttheten försökte jag sedan råda bot på med två timmars sömn innan det var dags att återvända till Kungälv för en natts arbete.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *