Kylslaget

Är hemma i Stockholm ett par dagar. Marken är vit och min termometer visar på nästan minus 5 grader. Inser att jag borde tagit med mina överdragsbyxor när jag reste hem.
Surfar in på yr.no för att se hur vädret är i London. Kan konstatera att det är plus 5-7 grader och att det ska bli sol hela veckan. Grattis Petter! Vintern verkar inte kommit till de brittiska öarna ännu. Det jag funderar på är om jag ska våga lämna regnstället hemma och nöja mig med ett paraply i bagaget. Tror det.

 

Min nya, fina resväska som jag köpte istället för den som Lufthansa förstörde. Jag fick 600 kronor i ersättning, den nya kostar 1795:- Så det är inte speciellt lönsamt att få en väska sönderslagen. Hoppas att den överlever resan till och från London, ännu har den bara gjort en tågresa mellan Göteborg och Stockholm.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kylslaget

 1. Ingrid skriver:

  Sonen och hans sambo är i Stockholm idag för att gå på julmarknaden på Skansen. Jag hoppas att de har ordentligt med kläder på sig. 😉
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack detsamma Ingrid, ha en riktigt skön helg! Själv reser jag till det något varmare London ikväll. Min son och jag ska ha några dagar tillsammans där. Jag jobbar ju sedan både julen och nyårshelgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *