Storytel – Skuggpojken

Storytel är en betaltjänst på internet och i mobilen där man kan lyssna på böcker som man antingen laddar ner eller streamar.
Nu  har jag lyssnat klart ännu en bok Skuggpojken av Lucifer.

Det här är en spännande bok som rör sig mellan tidigt 1970-tal och in i nutid. Vi får följa Danny Katz på en osannolik resa genom livet. Vad är verkligt och vad är fantasi? Skulle det kunna hända? Eller har det redan hänt?

Lucifer, som skrivit boken,  är en pseudonym för Carl-Johan Vallgren. Carl-Johan är en etablerad författare tillika skådespelare och rocksångare. Vad han själv upplevt och har insikt i har jag ingen aning om, men mycket av det han berättar känns verkligt, inte minst utifrån egna upplevelser och iakttagelser i en annan och tidigare del av livet.

Några händelser i boken för också tankarna till händelser som jag läst om i media på senare tid, men vilka ska jag inte berätta eftersom jag då kan förstöra din läsupplevelse.

Jag ser fram mot att läsa mer om Danny Katz och gläder mig åt att det ska komma ytterligare två böcker om honom.
Om du inte tycker om att lyssna på böcker finns den som pappersbok och vill du hellre köpa din ljudbok går det också bra. När jag köper böcker gör jag det oftast på Bokus.

Bokomslag Skuggpojken (inbunden)

Det här inlägget postades i Böcker, Tell me a story. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *