EFIT – Ett Foto I Timmen – 10 januari

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 10 januari hittar du här.

Fredagen den 10 januari blev en konstig dag för mig, inte alls som jag tänkt mig. Jag hade efter en tids förkylning blivit sämre och på onsdagen blivit sjukskriven för två veckor.
På torsdagskvällen reste jag hem till mitt riktiga hem i Kista för att vila och känna mig trygg under sjukskrivningen. Jag var trött och slutkörd med en lunginflammation och dessutom också öroninflammation.

Klockan 17-18: Jag vaknar kl 17.15 och kan knappt fatta att jag sovit så länge. Jag kliver ur sängen som är lite tillstökad. En av mina katter har sovit hos mig och han sätter sig upp när jag går ur sängen.

Klockan 18-19: Jag slår på datorn och dricker kaffe medan jag kollar min blogg, Facebook, mina mail och lite nyheter.

Klockan 19-20: Jag väntar på T-banan. Ska träffa några vänner i samband med ett styrelsemöte jag inte ska gå på eftersom jag inte sitter i just den styrelsen. Jag är lite sen och har bråttom.

Klockan 20-22: Jag träffar mina vänner och vi pratar en stund. Jag och en av vännerna sätter sig sedan med styrelsen, där vi båda tidigare varit med fast för många år sedan. Vi lovar att stötta dem med vår kompetens och det vi vet om saker från tidigare.
Jag vill varken lägga upp bilder eller berätta vilken förening det rör sig om och har därför valt att lägga upp en bild av en helt vit vägg som jag fotade i närheten av platsen för mötet.

Klockan 22-23: Min vän, jag och ytterligare en person går till Starbucks på Stockholms central för att äta något. Klockan har blivit för mycket för att det ska kännas meningsfullt att äta någon stadigare mat.

Klockan 23-24: Innan jag åker hem igen passar jag på att handla lite frukost på Coop på Stockholms central. Jag tycker verkligen om den affären som till och med har manuell disk för vissa varor. Ett verkligt lyft med den nya affären som ersatt den sunkiga närbutiken från förr.

Klockan 24-01: Jag packar in mina varor i ett för övrigt ganska magert kylskåp. Jag har varit hemifrån ett tag och det behöver kompletteras en del.

Kl 01-02: Sätter mig framför datorn med lite kaffe, tittar på dagens post som visat sig vara några räkningar att betala i slutet av månaden.

Klockan 02: Tillbaka i sängen. Roligare än så här blev inte den här dagen. Men trots allt innehöll den några trevliga möten med personer jag inte sett på länge.

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT – Ett Foto I Timmen – 2014. Bokmärk permalänken.

6 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 10 januari

 1. Gunnar skriver:

  Ett ganska intensivt dygn som det verkar. Jag ska kolla den där COOP-butiken nästa gång jag är på SJ central. Om tågen har tänkt gå som dom ska så blir det om ett par veckor. Trist att man alltid måste väga bilkörning mot ett opålitligt SJ. använder tåget mycket hellre egentligen.
  Låter jobbigt med din lunginflammation och öronbesvär. Hoppas att det är bättre nu.

  • Kraka skriver:

   Ja, det blev lite intensivt om man räknar med resan Göteborg till Stockholm kvällen innan. Annars rörde jag mig inom ett väldigt litet, begränsat område förutom T-banan fram och tillbaka.

 2. Ingrid skriver:

  Så kul att följa din dag!
  Jag hoppas att du mår bättre nu när du fått vila upp dig lite.
  Jag ska nog haka på Efit igen, för jag har inte varit med på flera år nu.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid!

   Ja, jag mår mycket bättre men är inte bra ännu. Men det ska nog ta sig och bli bra snart.
   Vore trevligt om du hakar på EFIT. För mig har det blivit en väg till insikt om de små sakerna i livet som så lätt glöms bort.

   Kram

 3. GeddFish skriver:

  Vad häftigt! Ett foto i timmen! Fast det gick väl några timmar emellan här ändå? En spännande dag, trots att du kanske inte trodde det?
  Tack för besöket i din blogg! Kram♥

  • Kraka skriver:

   Just den här dagen är nog ganska samlad med bilder inom den aktuella tiden. Jag gjorde EFIT en gång i månaden hela 2013 (har en egen kategori, se högra marginalen) och det har varit lite olika om varje timme kommit med eller inte beroende på situationen. För mig har EFIT inneburit att jag fått upp ögonen för de små detaljerna i livet som så lätt glöms bort, till exempel bära ut soporna.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *