Utmaningar – Bokbloggsjerka 10-13 januari

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Tänker du delta i några utmaningar i år och i så fall vilka? (Jerkan räknas inte) Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Jag har inte hittat några utmaningar som handlar om böcker och läsning, men det kan ju dyka upp under året.
Däremot tänker jag fortsätta med EFIT – Ett Foto I Timmen och i år också försöka klara av 365 Foton.

Jag är egentligen ingen fotograf, men dokumenterar gärna mitt eget liv i bilder. Ett Foto I Timmen har fått mig att se de små detaljerna i livet, de där sakerna som man annars lätt glömmer av. Lite som John Lennon sa: Livet är det som händer dig medan du är upptagen med att göra upp planer.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *