Fredagsmys i vår familj

Det är fredag och då ska man ha fredagsmys, i alla fall verkar alla andra ha det. De där människorna som jobbar måndag till fredag och är lediga varenda helg.
I vår familj har vi mys lite när som beroende på om jag är ledig eller inte. För min del kan maten variera lite, men standard är ett glas vin till mig och pojkarna får alltid Sheba paté som omväxling till det vanliga torrfodret. Filmen brukar jag få titta på själv, i bästa fall tittar pojkarna på mig eller sover vid mina fötter.

 

 

Räkmacka och ett glas vitt åt mig…

 

 

 

…och Sheba paté åt mina kissepojkar Xanthos och Ferdinand

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Fredagsmys i vår familj

  1. Camilla skriver:

    Hej och tack för titten och kommentarer hos mig. 🙂 Alltid kul med nya bloggläsare och nya bloggar att upptäcka. 🙂
    Åh, vi brukar också he våra flickor lite fredagsgott, men lyckades glömma det i dag. 🙁
    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *